El debat públic de la consulta sobre el futur del Teatre Conservatori tindrà lloc dimarts que ve, 6 de maig, a partir de les 19.30 h a l´auditori de la Plana de l´Om, i és previst que hi prenguin part Enric Masana, Ramon Sanllehí i Josep Rueda per defensar el ´"Sí´" davant de Joan Morros, Jaume Espinal i Marc Corrós, partidaris del ´"No"´. L'acte l'organitza el Col·legi d´Advocats de Manresa amb el suport de l´Ajuntament de Manresa.

En aquest debat, que forma part de la campanya informativa de la consulta, es confrontaran les opinions i els arguments favorables a les dues possibles respostes que es podran donar a la pregunta "Creu que el nou Pla General ha de preveure una ampliació de la Plaça Sant Domènec, sense l´edifici del Teatre Conservatori?", en la votació que tindrà lloc a Manresa els dies 10 i 11 de maig, coincidint amb la celebració d´ExpoBages i la Fira de l´Ascensió.

Els defensors del ´"Sí"´ seran Enric Masana, delegat del Bages i Berguedà del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC); Ramon Sanllehí, director de la Fundació La Cova; i Josep Rueda, històric dirigent veïnal.

El ´"No"´ estarà representat per Joan Morros, professor d´animació sociocultural i coordinador de l´associació El Galliner; Jaume Espinal, arquitecte, i Marc Borrós, botiguer del barri Antic, arquitecte tècnic i també membre d´El Galliner.

La moderadora del debat será la periodista Pilar Goñi, directora general del Grup Taelus.