La regidoria de Cultura de l´Ajuntament de Manresa, juntament amb la Comissió de la Pubilla i l'Hereu de l'Agrupació Cultural del Bages, convoquen els nois i noies de Manresa perquè es presentin com a candidats a hereu i candidates a pubilla. Recorden que s'acosta el moment de prendre el relleu a Laura Santamaria i Marc Piqué, la pubilla i l'hereu de Manresa 2015. L'objectiu és continuar gaudint d´aquesta tradició que la ciutat va encetar l'any 1967.

Els candidats i candidates han d'estar empadronats a la ciutat de Manresa com a residents des de fa cinc anys com a mínim, han de ser solters/es i tenir entre 17 i 22 anys.

El termini de les inscripcions per a les candidatures finalitzarà el 20 d´agost, i el diumenge 21 d´agost, a les 11 del matí, es farà una reunió i l'examen al local de l'Agrupació Cultural del Bages, on caldrà que assisteixin tots els candidats i candidates amb els seu representant, el qual farà de jurat.

Les candidatures es poden presentar a les oficines de Cultura de l´Ajuntament de Manresa (Passeig de Pere III, 27), al local de l´Agrupació Cultural del Bages (c. Talamanca, 15), al correu pubillatgedemanresa@gmail.com o al telèfon 659 997 855.