La Perfumeria Regina, situada al carrer Cap del Rec, 4 de Manresa, ha estat l´establiment guanyador de la tercera edició de concurs d'aparadorisme i decoració interior de la Fira de l'Aixada de Manresa. El premi aconseguit és un cap de setmana ofert per Viatges Caditravel per a dues persones a Andorra, en un hotel de quatre estrelles i amb entrades incloses al centre termal de Caldea.

L´objectiu principal d´aquest concurs és implicar i promoure el comerç local en les activitats que es duen a terme durant la Fira de l´Aixada. La participació era oberta a tots els establiments d´àmbit comercial, de restauració i allotjament turístic de l'entorn immediat a l'espai on s´ha dut a terme el certamen i el tema havia d´estar en consonància amb l´ambientació medieval, a l´entorn del S. XIV, que és l´època en què situem la Fira de l´Aixada.

El jurat del concurs -que ha triat guanyador entre 11 establiments participants- ha estat format per Jaume Arnau, regidor de Comerç de l´Ajuntament de Manresa; Anna Martí, de l´Associació Manresa de Festa; Sebastià Suet; de Manresa Comerç; i Sergi Roncal, de l´Associació de Comerciants Sobrerroca, Plaça Major, Sant Miquel i voltants.