Aquest dissabte 4 de març, a l´Espai Joan Amades (carrer de Sant Blai, 14) es duran a terme diferents tornejos de videojocs, alguns dels quals d'eSports. El certamen s'adreça a seguidors joves del videojoc i amants d´aquest gènere.

Les activitats, que tenen com a objectiu jugar, compartir i gaudir del videojoc en un temps moderat i sense contingut de violència, van a càrrec de Social Lovers, una associació juvenil sense ànim de lucre dedicada a organitzar actes o esdeveniments al voltant del món 2.0, sempre amb una visió integradora i positiva. L´entrada és lliure i gratuïta.

Els jocs més populars del moment

Durant l´esdeveniment els participants tindran l´oportunitat de gaudir dels jocs més populars del moment. El torneig començarà a les 11 del matí amb el videojoc Rocket League. Seguidament, a 2/4 de 12 del migdia, serà el torn de Pokémon Sol & Lluna, i a les 12, finalitzarà la jornada matinal el joc l´NBA2K17.

La competició de tarda arrencarà a les 5 amb el videojoc FIFA17, a les 6 amb el Clash Royale (que en data d´avui ja compta amb més d´un centenar d´inscrits) i finalitzarà amb #SócDancer, una activitat de ball, a les 7.

Els interessats poden apuntar-se als jocs que vulguin participar, pot ser només un o dos o tots, etc. Per inscriure´s cal adreçar-se a la web: http://sociallovers.org/ciutatmanresa

Llibres i entrades per a l'ICL

Posteriorment, es farà el lliurament de premis als guanyadors de cada modalitat que consistiran principalment en llibres cedits per Norma Editorial. A més i atès que l´ICL Manresa és el patrocinador del torneig NBA 2K17, els primers classificats podran obtenir entrades dobles pel partit del ICL Manresa contra el Báskonia del dia 12 de març.