El Centre d´Atenció Primària Sagrada Família de Manresa arriba enguany als 25 anys de vida. Per això ha programat algunes activitats pensades per apropar l´espai del CAP i els serveis que ofereix als veïns de la zona i al conjunt de la societat.

Aquest mateix dissabte, entre les deu del matí i la una del migdia, hi haurà una jornada de portes obertes en el decurs de la qual els visitants podran veure un vídeo amb un recull històric dels 25 anys del centre, que havia estat ubicat primer als locals del carrer de la Foneria i, posteriorment, a les noves instal·lacions del carrer de Sant Cristòfol, 34.

El document audiovisual inclou la relació dels drets i deures que tenen els usuaris del centre. Durant la visita al CAP també podran parlar amb professionals sanitaris que hi treballen i conèixer l´àmplia carta de serveis que ofereix el centre.

L´aniversari s´ha organitzat en comú amb l´Associació de Veïns de la Sagrada Família. Aquesta entitat veïnal serà l´encarregada de l´animació que tindrà lloc dissabte a l´exterior de l´edifici i d´una caminada popular que es farà diumenge per celebrar l´aniversari del centre.