L´associació Social Lovers organitza durant aquest mes de juliol sis actes adreçats als amants dels vídeojocs a diferents poblacions de la comarca del Bages.

L'entitat engegarà les activitats el 13 de juliol a Manresa amb el Summer Manresa + Gamer Party, amb DJ Kandish. Tindrà lloc a l´Espai Joan Amades, de 19.00 a 21.00h.

El 14 de juliol, tindrà lloc el Summer Lovers al Casal Jove el Refugi, d'Avinyó, entre les 18.00 i les 21.00h.

El dia 15, l'activitat es desplaçarà a Artés, entre 18.00 i 22.00 tindrà lloc al Kanal.

El dia 17 de juliol,el Summer Lovers serà a Castellgalí, al PIJ Món Jove, de 17:00 a 20:00.

El 20 de juliol, tindrà lloc a Sallent, a la Sala Vilà i Valentí, de 18.00 a 21.00.

Finalment, el Summer Lovers es desplaçarà al Lokal de la Vila de Santpedor el dia 28 de juliol, de 20.00 a 00.00.

En els diferents actes els assistents podran gaudir del món dels videojocs, connectar, conèixer altres joves i, sobretot, passar una tarda o nit divertida.

Les activitats tenen com a objectiu jugar, compartir i gaudir del videojoc en un temps moderat i sense contingut de violència. Aquestes van a càrrec de Social Lovers, una associació juvenil sense ànim de lucre dedicada a organitzar actes o esdeveniments al voltant del món 2.0, sempre amb una visió integradora i positiva. L´entrada a tots els actes és gratuïta, per això cal destacar la implicació i coorganització amb tots els ajuntaments.

En quasi la totalitat dels actes es podrà gaudir de competicions de Fifa 17, el gran joc de futbol per excel·lència; de Rocket League, un joc totalment innovador que ha revolucionat aquest sector; de Dirt 4, novetat en quan a jocs de conducció. També hi haurà el concepte de joc de ball amb #Socdancer i el karaoke Let's Sing 9. A l´esdeveniment de Manresa es realitzarà un torneig de Pokémon Sol & Luna.