Pau Santasmasas Vall i Gemma Casals Felip han estat els guanyadors del Joc dels 125 anys de les Bases, una activitat especialment adreçada als joves i al públic familiar que s'emmarca dins dels actes commemoratius del 125è aniversari de les Bases de Manresa.

Els dos han recollit avui de mans de l´alcalde, Valentí Junyent, el seu premi -una tauleta- després d´haver estat elegits per sorteig entre la vintena de participants que van completar amb èxit totes les proves. El joc consistia en resoldre onze enigmes i fer-se una ´selfie´ en qualsevol dels onze espais emblemàtics de la ciutat que el conformaven.

L´acte de lliurament s'ha fet aquest migdia al Saló de Sessions de l'Ajuntament de Manresa, davant la placa commemorativa de les Bases, i també hi han assistit els comissaris de la commemoració dels 125 anys de les Bases, Francesc Comas i Jordi Rodó; i els pares i el germà del Pau.

El Joc de les Bases és accessible des d´Internet, compatible amb tot tipus de dispositius i a partir d´ara -i ja fora del concurs- quedarà obert com a recurs didàctic per a tots aquells que vulguin resoldre els enigmes que amaga.

Les preguntes del joc es recullen en un formulari a Internet i poden localitzar-se en l´explicació dels punts sobre un plànol virtual de la ciutat.