La Festa de la Misteriosa Llum de Manresa comença a celebrar els seus actes principals. Aquest divendres 16 de febrer, el saló de sessions acollirà els tradicionals pregons, l'infantil i l'institucional, que es podran seguir per internet clicant AQUÍ.

A les 11 del matí, alumnes de 6è de primària de l'escola Joviat i 5è de primària de l'escola Valldaura seran els protagonistes del pregó infantil. L'acte el presidirà l'alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i comptarà amb l'assistència de Rosa Maria Arderiu Huix, diputada 2a de la Junta de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Manresa, entitat administradora de la Festa de la Misteriosa Llum de la present edició.

El cant dels Goigs de la Llum, sota la direcció musical de Maria Mas Sarró, posarà el punt i final a la trobada.

A 2/4 de 8 del vespre de la tarda, serà el torn del pregó institucional que enguany pronunciarà l'advocada, Anna Carranza. L'acte, presidit per l'alcalde de Manresa, Valentí Junyent, tindrà les intervencions de la regidora delegada de Festes i Projecció de la Ciutat, Neus Comellas, i el degà de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Manresa, Abel Pié.

El clourà el Cant dels Goigs de la Llum a càrrec de la Capella de Música de la Seu, sota la direcció de Mireia Subirana.