Aquesta setmana s'ha donat el tret de sortida del programa MES (Manresa, Esport i Salut), que inclou un ampli ventall d'activitats físiques per a persones adultes i gent gran.

Impulsat per l'Ajuntament de Manresa, la iniciativa inclou sessions dirigides de gimnàstica, caminades setmanals de marxa nòrdica, Pas a Pas fent Salut, i la dinamització dels parcs urbans de salut de la ciutat.

Al llarg dels darrers dies, els participants del curs han gaudit de les primeres activitats que s'han dut a terme: la gimnàstica de manteniment i la gimnàstica dolça, que han tingut lloc en diferents zones esportives dels barris de la ciutat, com al pavelló del Pujolet, l'escola La Font i les associacions de veïns de Valldaura, Sant Pau i Pujada Roja.

A partir del 5 d'octubre engegarà la marxa nòrdica Pas a Pas fent Salut a 1/4 de 10 del matí, com sempre. L'excursió, també dirigida a gent gran, dura aproximadament 2 hores i es recorre una distància d'entre 4 i 10 km. A més a més, l'activitat té un monitor que fa de guia als participants.

Enguany s'ofereixen un total de 740 places, de les quals encara queden lliures el 20%.

Qualsevol persona que hi estigui interessada s'hi pot inscriure trucant al 010.