Avui comencen les festes del barri manresà del Passeig i Rodalies, que inclouen la 39a Fira d'Artistes i Artesans.

La programació s'obre avui a 1/4 de 8 de la tarda amb l'actuació de Marcel Dachs al piano i Paco Martínez com a tenor i, tot seguit, el pregó de festes a càrrec de Josep Vives, portaveu del Barça. A 2/4 de 9 del vespre Musi-Teka-Vi a càrrec de la Confraria de Vins del Bages, els restaurants El Secret i Kursaal i el grup 4CAT, que oferirà versions de rock català.

Demà, dissabte, hi haurà tot el dia mercat artesanal d'alimentació amb una dotzena de parades al primer tram del Passeig. A 2/4 d'1 del migdia serà l'hora del vermut amb food trucks davant de Crist Rei. De 5 a 2/4 de 7, tarda infantil a càrrec Ai Carai! A les 8, lectura dramatitzada a càrrec del grup El Retaule, al local del carrer Circumval·lació, 11-13. El dia acabarà amb música dels 3 Juanetes de l'Apocadixie, ballada de Bon Hop de Swing, a partir de 2/4 de 10 de la nit davant Crist Rei. Demà també es clourà la mostra de les obres d'artistes i artesans guanyadors de la fira del 2017, al Casino.

Diumenge al mercat artesanal s'afegirà la Fira d'Artistes i Artesans, a 2/4 d'1 del migdia hora del vermut amb servei de food trucks i lliurament de premis de la fira d'artistes i música en directe amb Naina Santana, duet de veu i guitarra, a la plaça de Crist Rei.

De les 5 de la tarda a les 9 del vespre Tarda de Festa amb servei de food trucks i, a partir de les 6 de la tarda, música en directe a càr-rec del Trio Smooth que interpretaran peces de jazz, folk , blues i rhythm-and-blues.