Una avaria provocada per unes obres a l'avinguda Tudela de Manresa ha deixat sense aigua bona part del barri Saldes-Plaça Catalunya aquest dilluns al matí. Segons ha pogut saber aquest diari, durant unes obres que s'estan duent a terme a l'alçada del número 6 de l'avinguda Tudela s'ha foradat una canonada. Es tracta d'unes obres de servei que no depenen directament de la companyia d'aigua.

Per aturar la fuita i reparar els desperfectes, operaris d'Aigües de Manresa han hagut de tallar el pas d'aigua al tram de la xarxa afectat. A conseqüència de l'avaria, que s'ha produït a les 10.35 hores, han quedat sense aigua els veïns de l'avinguda Tudela, Miralpeix, Camí de Cal Xerraire, carrer Joan Maragall, la barriada Saldes, carrer Mestre Albagés, carrer Miquel Martí i Pol, carrer Santiago Rosiñol, passatge Padró i plaça Catalunya.

Personal d'Aigües de Manresa ha començat a treballar en la reparació de l'avaria a quarts d'11 del matí i els treballs s'han allargat fins a quarts de 3, quan ha quedat restablert el servei d'aigua a tots els carrers afectats.

Aquesta avaria s'ha produït només dos dies després d'una altra fuita que també va ser causada accidentalment per unes obres que s'estaven duent a terme a l'avinguda Tudela, just davant del punt on s'ha produït l'avaria d'aquest matí, a la cantonada amb el carrer Lleida. En aquest cas l'aigua va començar a brollar amb força i es va poder controlar al cap d'un quart d'hora.