Aquest dissabte, dia 15 de juny, arriba a Manresa la 13a edició de l'Scooterrun Manresa Revival-5è Memorial Bruno Plana, una festa que aplega els amants de les motos Vespa i Lambretta de la comarca i d'arreu.

El punt de trobada i inscripcions són a partir de les 10 del matí al Frankfurt Xavi (carrer de l'Abat Oliba, 66). A les 12 del migdia s'iniciarà la ruta que sortirà de Manresa, passarà pel parc de l'Agulla, Sant Fruitós de Bages, el Pont de Cabrianes, Santpedor, Callús, la masia de Cal Rojas, Sant Joan de Vilatorrada i arribarà a la plaça Gispert, on es farà un vermut i festa escuterista amenitzada pels DJ Barbanegra (Punk, Oi, Hardcore) i DJ Johnny Fever (Reggae, Ska, Oi). A les 2 del migdia es dinarà amb una paella popular a la plaça Gispert (bar l'Alzina).

A les 8 del vespre hi ha una ruta de bars que començarà al bar Moe's (carrer Joc de la Pilota, 9), després anirà al Quinze bar (carrer de Sobrerroca, 15) i acabarà a la Vermuteria Santa Rita (carrer Cap del Rec, 20).

Finalment, a les 10 de la nit, hi haurà un concert a la sala Barlins (carrer de la Sabateria, 3), amb Flares and Slippers, Dröpools i Reconquesta, i final de festa escuterista amb la música dels DJ Willy (soul, reggae i punk) i DJ Valen (Northern Soul).

Les inscripcions costen 20 euros i inclouen la sortida, el vermut, el dinar, la ruta de bars i l'entrada al concert. També hi ha la possibilitat d'anar només al dinar de la paella a la plaça Gispert. En aquest cas, el preu és de 10 euros.