La manresana Laura Oliva és la candidata jove a la llista d'En Comú Podem a les eleccions al Congrés del 10 de novembre.

Oliva, que va ser la número 3 a la llista de Manresa en Comú a les darreres eleccions municipals, va ser escollida per la Sectorial de Joves de Catalunya en Comú i de Podem a escala nacional per ser la seva representant en la candidatura encapçalada per Jaume Asens.

Oliva, que és infermera i la responsable de Joves i Feminisme dels Comuns a la Catalunya Central, farà campanya arreu del ter-ritori català explicant les propostes de la confluència. Assegura que «cal convèncer les persones joves progressistes que, davant del context actual de crisi territorial i social, lluny de caure en la resignació, hi ha una alternativa, i que cap vot jove s'ha de quedar a casa el 10-N».

Considera fonamental la defensa dels drets socials, assolir «l'accés a un habitatge digne i eliminar la precarietat laboral». Qüestions que, segons Oliva, «el PSOE per si sol no garantirà, fins i tot les pot empitjorar si té temptacions i possibilitats de pactar amb la dreta».