La PAHC Bages ha aconseguit un nou ajornament del desnonament de l'Abderraman i la seva família, que viuen en un pis al número 74 del carrer Barcelona de Manresa. El desnonament era previst per a aquest dimecres al matí després que la setmana passada no s'acabés fent efectiu, però fonts de la plataforma han informat que s'ha pogut aturar de nou i ha quedat fixat per a d'aquí a un mes.

De fet, el de l'Abderraman és el primer desnonament obert que s'ha dictat mai a la ciutat de Manresa. És a dir, que el jutge va establir que es podria dur a terme qualsevol dia i a qualsevol hora la setmana del 27 al 31 de gener. Per aquest motiu, desenes de persones que col·laboren amb la PAHC van concentrar-se cada dia davant l'edifici on viu la família afectada per evitar que la policia, si es presentava a casa seva, la pogués fer fora. La jornada de divendres va acabar sense que el desnonament es fes efectiu.

El jutjat va marcar, però, una nova data al calendari: aquest dimecres, 5 de gener, a 2/4 de 10 del matí. Membres de la PAHC han passat la nit al bloc on viu l'Abderraman i aquest matí a primera hora hi havia una trentena de persones a fora de l'edifici esperant la comitiva judicial. Segons han informat des de la plataforma una hora després, a 2/4 d'11, el desnonament s'ha pogut aturar. De moment, es preveu que la família pugui seguir a l'habitatge, propietat de Burés 2001, almenys fins d'aquí a un mes.