L'Ajuntament oferirà tallers als homes i joves de la ciutat sobre les noves masculinitats. Aquests tallers, que comencen avui, tenen com a objectiu explorar i qüestionar el model de masculinitat per «generar eines encaminades a construir nous models en els que els homes puguin sentir-se més representats i còmodes», afirma en un comunicat.

El taller es durà a terme al Casal de les Escodines, i tindrà una durada de 4 sessions de 2 hores cadascuna, els dimecres 19 de febrer, 4 de març, 18 de març i 1 d'abril, de 2/4 de 7 a 2/4 de 9 de la tarda organitzat pel Servei d'Informació i Atenció a la Dona Montserrat Roig i el Servei d'Atenció Integral LGTBI de l'Ajuntament de Manresa. És gratuït i va adreçat exclusivament a homes.

Els dos serveis organitzen aquests tallers amb la finalitat que els homes puguin treballar al voltant d'altres models de masculinitats «mitjançant l'aproximació dels participants a la presa de consciència del poder i privilegis que la societat atorga als homes pel fet de ser-ho i l'impacte que això provoca en la comunitat i sobretot als mateixos homes».