En l'inici del judici la defensa de l'acusat va demanar que s'impugnés la custòdia de la roba interior i els pantalons tipus leggins que portava la menor quan presumptament van passar els fets. En unes calces és on es van trobar restes de semen l'ADN de les quals coincidia amb el de l'acusat. L'advocat defensor va demanar la impugnació d'aquesta prova perquè considera que durant els quatre dies que van estar a casa de la menor aquestes peces de roba no van estar ben custodiades.

Per a l'advocat, durant aquests quatre dies no se sap què va passar amb la roba i considera que podria haver estat manipulada. El lletrat també va posar sobre la taula el fet que l'aleshores cunyada de la víctima convivia amb una amiga de l'acusat i que justament és amb la seva excunyada, que ahir també va declarar en el judici, amb la primera persona que la menor va parlar del que havia passat aquella tarda però sense deixar clar de si havia estat una violació, sempre segons el punt de vista de la defensa.

Per la seva banda, la fiscal i també l'advocada de l'acusació popular es van oposar a aquesta impugnació i van recordar que les peces de roba es van entregar als Mossos d'Esquadra quan aquests els ho van requerir, cosa que va passar en el moment que la família va presentar la denúncia. Aquesta denúncia es va posar tres dies després dels fets que ahir es van jutjar.

Durant aquells dies, segons va assegurar la mare de la menor durant el judici la roba va estar a l'habitació de la nena i la van recollir i posar en una bossa que el pare de la menor va lliurar als agents que portaven la investigació del cas.