La Bonoloto ha deixat aquest dimecres a Manresa un primer premi de més d'1,2 milions d'euros. La butlleta premiada ha estat validada al punt de venda 13.720, situat al carrer Sant Cristòfol, 39. Es tracta de l'estanc Sanmartí. Un únic encertant de la capital del Bages s'ha endut el premi, de 1.238.754,07 euros.

La propietària de l'establiment, Mercè Sanmartí, ha explicat a aquest diari que la persona premiada ha fet vuit apostes aquesta setmana, per un valor de 24 euros, i que ja portava els números de casa. És per això que creu que es tracta d'un jugador habitual.

L'any passat, aquest estanc manresà ja va repartir 167.000 euros, fins llavors el premi més important. En una altra ocasió també va vendre una butlleta de la Bonoloto que es va endur 49.000 euros. Segons Sanmartí, la Bonoloto no acostuma a donar premis tan grans com el que s'ha endut l'afortunat manresà, però ara s'havia anat acumulant pot.

La combinació guanyadora del sorteig de la Bonoloto està format pels números 13, 22, 25, 26, 31 i 37, el número complementari és el 39 i el reintegrament, el 7. El guanyador de Primera Categoria del sorteig de la Bonoloto celebrat aquest dimecres, 11 de novembre, ha fet sis encerts.