La PAHC Bages va denunciar ahir en roda de premsa els quatre intents de desnonament que ha viscut la veïna de Manresa Aaziza Zecari, sense rebre cap alternativa de lloguer social per part de l'Agència Catalana de l'Habitatge. La plataforma va avisar sobre la seva voluntat de manifestar-se dimecres vinent a les portes del Palau Firal, on té la seu la Delegació Territorial de la Generalitat, si l'agència no s'avé a regularitzar la seva situació.

Zecari viu en un pis d'un bloc del carrer Girona, que la PAHC va ocupar l'abril del 2014. L'immoble, anteriorment propietat de Sareb, va passar a ser gestionat per l'Agència Catalana de l'Habitatge, qui va arribar a un acord de lloguer social amb les famílies residents. L'afectada però, viu en un dels pisos que no va entrar dins d'aquest acord, perquè es va ocupar posteriorment de forma irregular.

L'últim intent de desnonament havia de ser el passat dimecres, però finalment es va anul·lar degut a la situació de la pandèmia, segons va confirmar l'agència pública. La plataforma reclama una solució a llarg termini per a Zecari, qui té reconegut un 46% de discapacitat.