Amb motiu dels treballs de pavimentació a un tram de la nova avinguda dels Països Catalans, aquest dimecres hi haurà afectacions al trànsit.

Es pavimentarà la cruïlla dels carrers Fonts dels Capellans, Granollers i Concepció Piniella. Per aquest motiu es tallarà el trànsit de vehicles de la cruïlla del carrer Font dels Capellans amb carrer Granollers. L’accés i sortida de vehicles del carrer Font dels Capellans, tram entre el carrer Arquitecte Montagut i el carrer Granollers, es farà des del carrer Arquitecte Montagut. L’accés i sortida del carrer Concepció i Piniella es farà des del carrer Font dels Capellans, sempre que els treballs de pavimentació així ho permeti. L’accés i sortida del carrer Granollers, tram entre carrer Sabadell i carrer Font dels Capellans, es realitzarà des de carrer Sabadell. Es tallarà el trànsit de vehicles del carrer Font dels Capellans tram entre el carrer Fra Jacint Coma i Galí i el carrer Granollers.

Per altra part a partir d’aquest dimarts es permetrà l’estacionament a la nova zona d’aparcament fora de calçada amb accés i sortida pel carrer Rosa Sensat.

Un cop fets els treballs de pavimentació:

  • S’obrirà al trànsit de vehicles el nou tram de carrer Granollers que connecta amb l’avinguda Països Catalans, de manera que es podrà circular (en doble sentit de circulació) per la nova avinguda Països Catalans entre la rotonda de carrer Fra Jacint Coma Galí i la cruïlla amb carrer Granollers.
  • Amb motiu dels treballs d’urbanització, es mantindrà tallat el trànsit de vehicles del carrer Font dels Capellans, al tram entre el carrer Fra Jacint Coma Galí i el carrer Granollers. Es mantindrà l’accés de vehicles a guals afectats i el pas de serveis municipals.