Tall de trànsit a la carretera de Santpedor a partir d'avui

Els vehicles que circulen en direcció a la plaça Mallorca es desvien pel carrer Creu Guixera

Es manté el sentit de circulació en direcció a la Bonavista

La carretera Santpedor tallada des d'aquest dimarts al matí

La carretera Santpedor tallada des d'aquest dimarts al matí / Francesc Galindo

Redacció

La carretera de Santpedor de Manresa, al tram situat entre la plaça Mallorca i el carrer Creu Guixera, ha quedat tallada aquest dimarts al matí per l'execució d'obres de reposició de la xarxa d’aigua potable. Durant l’actuació s'ha tallat el sentit de circulació de la carretera de Santpedor en direcció a la plaça Mallorca des del carrer Creu Guixera i es manté el sentit de circulació en direcció a la plaça Bonavista.

Els vehicles que circulen per la carretera de Santpedor en direcció a la plaça Mallorca es desvien pel carrer Creu Guixera (que s'ordena en sentit únic de circulació de carretera de Santpedor en direcció a carrer Llibertat), carrer Llibertat i carrer Doctor Trueta per accedir de nou a la carretera de Santpedor.

Els vehicles que circulen pel carrer Séquia i la plaça Mallorca es desvien per la carretera de Santpedor en direcció a la plaça Bonavista. L'accés de vehicles al carrer Torras i Bages, passatge Dipòsits Vells i passatge Torras es fa des de la carretera de Santpedor provinents de la plaça de la Creu.

Així mateix, s'ha prohibit l'estacionament en l'àmbit d'afectació de les obres (Ctra. Santpedor) i en els carrers Llibertat i Doctor Trueta per garantir el pas dels vehicles de transport públic de viatgers. El servei Bus Manresa en la Línia 8 Perimetral-Estacions (direcció RENFE) es veu afectat pels desviaments de trànsit establerts. Consulteu les afectacions del servei a través del web www.manresabus.com o bé al telèfon 93 875 71 50.   

Tres fases

Està previst que els treballs es facin en tres fases. La primera s'ha posat en marxa aquest dimarts, 27 de juny. La segona fase es preveu per al 17 de juliol i afectarà el tram de carretera entre el carrer Creu Guixera i el carrer Sant Antoni Maria Claret. La tercera i última fase engegarà el 29 d’agost i afectarà el tram entre el carrer Sant Antoni Maria Claret i la plaça Bonavista.

L'actuació té una durada aproximada d’unes 12 setmanes i un pressupost de 295.550 euros.