Un compte fals de Facebook obliga a repetir el sorteig dels balcons per veure el correfoc de Manresa

Un usuari ha suplantat la identitat de l'Ajuntament i ha enviat missatges als participants del certamen

Els concursos dels balcons per veure la Mostra del Correfoc i la Ballada de la Imatgeria continuen en marxa

Correfoc de l'any passat

Correfoc de l'any passat / ARXIU/ ALEX GUERRERO

Redacció

L'Ajuntament de Manresa ha hagut d'eliminar la publicació de Facebook del sorteig de balcons per veure el Correfoc perquè un usuari d'aquesta xarxa social ha suplantat la identitat del consistori i ha enviat missatges als participants fent-se passar per l'Ajuntament.

Aquest compte fals només ha atacat el sorteig del Correfoc. Per tant, els sortejos dels balcons municipals per veure la Mostra del Correfoc i la Ballada de la Imatgeria continuen en marxa sense cap alteració. En una publicació de Twitter, l'Ajuntament de Manresa ha explicat que la publicació del sorteig del Correfoc s'ha tornat a publicar a les xarxes socials del consistori i ha demanat a les persones que havien participat que ho tornin a fer.

Aquest és el segon any consecutiu que l'Ajuntament ha posat en marxa aquests concursos a través de les xarxes socials per poder viure la Mostra del Correfoc, la Ballada de la Imatgeria i el Correfoc des dels balcons de l’edifici de l’Ajuntament situat al número 5 de la plaça Major.

La bona acollida que va tenir l’any passat aquesta iniciativa va fer que enguany s’hagin posat 60 places més a disposició de la ciutadania, en total se'n sortegen 150. El sorteig de les entrades es farà dilluns 21 d’agost i els guanyadors es donaran a conèixer a través dels perfils d’Instagram i Facebook de l'Ajuntament de Manresa.