Els Tirallongues repetiran aquest cap de setmana a Santpedor per la Fira de Sant Miquel

Els manresans ja van ser el cap de setmana passat a la localitat bagenca

Van oferir estructures de set pisos molt sòlides, ben treballades i segures

L'enxeneta coronant el 4 de 7 que va oferir la colla castellera Tirallongues a Santpedor

L'enxeneta coronant el 4 de 7 que va oferir la colla castellera Tirallongues a Santpedor / Arxiu personal

Redacció

La colla castellera Tirallongues de Manresa va actuar el passat cap de setmana a Santpedor en una diada conjunta amb els Castellers de Santpedor. Curiosament, la localitat bagenca acollirà la propera diada dels de la camisa ratllada, que tindrà lloc aquest diumenge, dia 24 de setembre, a les 12 del migdias, a la plaça de l’Església, amb motiu de la Fira de Sant Miquel d’aquesta localitat.

En la trobada de dissabte passat, els manresans van sortir amb els tradicionals pilars d’entrada, en aquest cas amb un pilar de 4. A primera ronda de castells van descarregar un 3 de 7, a segona un 4 de 7 i un 3 de 6 amb agulla a l’última ronda de castells. Es van acomiadar amb un pilar de 4 de sortida.

Per part de la colla local dels Castellers de Santpedor, van iniciar la seva diada amb un pilar de 4 d’inici. En les següents rondes de castells van mostrar un 4 de 6 amb agulla, un 5 de 6, un 3 de 6, i van finalitzar la ronda de pilars de comiat amb un pilar de 5.

Els Tirallongues van mostrar de nou el bon moment en què es troba la colla amb l'exhibició d'estructures de set pisos fora de casa molt sòlides, ben treballades i segures en tot moment.