Sant Andreu Salut incorpora un servei de transport per als usuaris dels seus centres de dia

Tindran el servei els centres Sant Andreu i Mont Blanc de Manresa i els de Castellgalí i Navarcles

L'objectiu és assegurar una arribada còmoda i segura a les instal·lacions, i ajudar les famílies

Vehicle de Sant Andreu Salut per portar els usuaris als seus centres de dia

Vehicle de Sant Andreu Salut per portar els usuaris als seus centres de dia / SAS

Redacció

La Fundació Sant Andreu Salut de Manresa ha posat en marxa un servei de transport dels usuaris als seus centres de dia amb la finalitat de millorar l’accés i promoure l’autonomia d’aquestes persones. Alhora, la mesura busca enriquir l’experiència de les persones ateses i reduir l’esforç logístic de les famílies, proporcionant una resposta eficaç a les necessitats de desplaçament.

Disponible als centres de dia Sant Andreu i Mont Blanc de Manresa i als de Castellgalí i Navarcles, el servei de transport assegura una arribada còmoda i segura a les instal·lacions, superant qualsevol obstacle de mobilitat que pogués limitar la participació activa de les persones en les propostes diàries del servei.

Amb aquesta iniciativa de millora dels desplaçaments, la Fundació Sant Andreu Salut reitera el seu compromís amb l’optimització constant dels seus serveis, centrant-se en la millora de la qualitat de vida i en la potenciació de l’autonomia de les persones.

Centres de dia: suport integral i flexibilitat

Els centres de dia de Sant Andreu Salut ofereixen espais perfectament adaptats a les exigències de les persones, permetent-los continuar amb el seu projecte de vida amb l’acompanyament de professionals qualificats.

Amb un horari ampli de dilluns a diumenge, de 8 del matí a 8 del vespre, els centres s’ajusten a les necessitats específiques de cada persona, oferint la possibilitat de triar entre mitja jornada o jornada completa, dies alterns segons la conveniència de cadascú.

La programació d’activitats es personalitza tenint en compte les preferències i les necessitats individuals, amb l’objectiu d’enfortir la seva autonomia i millorar el seu benestar. A més a més, els centres estan dissenyats per promoure la interacció amb l’entorn familiar, social i comunitari, garantint alhora la privacitat i intimitat de les persones.

Compten amb un equip multidisciplinari de professionals dedicats a oferir un suport personalitzat, assegurant una atenció de qualitat adaptada a cada persona. Aquest servei també dona opció a les persones que així ho desitgin a serveis complementaris, com perruqueria, podologia.