Viatjar en tren és una bona opció si et fa mandra agafar el cotxe o vols contribuir a reduir les emissions de CO2, evitar els embussos i els accidents. I sortint des de Manresa hi ha diversos destins perfectes per passar el dia aprofitant el transport públic. A més, de l'1 de setembre al 31 de desembre d'aquest 2022 serà gratis, tal com va avisar el president del Govern espanyol, Pedro Sánchez.

A la costa

Amb la línia R2 Sud de Rodalies, es poden visitar les platges de Vilanova i la Geltrú, Cubelles o el Garraf. Aquest tren també té parada a Sitges, que té una gran oferta cultural, d’oci i gastronòmica.

Si et ve de gust gaudir d’una bona paella o de les precioses cales del Maresme, la R1 t’acosta a pobles com Vilassar de Mar, Caldes d’Estrac o Sant Pol de Mar.

A l’interior

Per als fanàtics del vi, amb la R4 pots visitar Vilafranca del Penedès, coneguda pels seus nombrosos cellers i les seves vinyes.

Barcelona capital

Per útil, Barcelona. La ciutat comtal ofereix moltes opcions de turisme i lleure. Platges, teatre, museus, el zoo... Des d'una visita a una exposició sobre Jean Paul Gaultier o fer tractaments terapèutics amb xocolata.