Postes de sol, jocs a la platja, paisatges muntanyencs, activitats d´aventura, cares de felicitats de petits i grans... són estampes d´estiu que de ben segur que immortalitzes en imatges. Ensenya´ns les teves fotos d´estiu i guanya interessants premis!

Regió 7 i Copisteria Sarrió posen en marxa un concurs de fotografia perquè participis amb les millors fotografies de les teves vacances.

Què has de fer per participar-hi?

Què has de fer per participar-hi?

El concurs es fa per mitjà de la pàgina web de Regió7, www.regio7.cat, on pots enviar les teves millors fotos de l´estiu.

Per penjar les fotos, fes clic aquí.

El concurs s´obre aquest dimecres, 1 d´agost, i s´allargarà fins al 14 de setembre. Hi haurà tres guanyadors, que es donaran a conèixer el 18 de setembre.

Premis

Premis

El primer premi consisteix en la impressió d´una foto gran mida A0 de cartró ploma amb marc metàl·lic. El segon premi, dues fotos mitjanes de mida A2 de cartró ploma sense marc. I el tercer premiat s´endurà una impressió gratuïta de 50 fotos a la màquina d´autoservei de Sarrió. L´entrega dels premis es farà a finals de setembre.

Totes les persones que participeu al concurs rebreu un 10% de descompte en la impressió de fotos de gran format, a Sarrió (carrer Saclosa, 21, Manresa). Serà vàlid fins el 31 de desembre d´enguany.