El parc de jocs extrem per a adults de Cornellà

 Aquest és un dels llocs de moda a TikTok: el Jungle Tag de Sapakara Fun Parc

La gimcana Jungle Tag de Sapakara Fun Parc

La gimcana Jungle Tag de Sapakara Fun Parc / arxiu

Abel Cobos

Pensaves que havies vingut a un parc de jocs, però una hora aquí i estàs suant la cansalada. És Sapakara Fun Parcs (Silici, 9, Cornellà de Llobregat), un parc de jocs extrem per a totes les edats que promet salts, proves difícils i més carreres que les que fa Vox al Congrés quan sent català. 

Es divideix en tres zones, tot i que la més popular és el Jungle Tag, una «espècie de gimcana amb un munt d’obstacles, una carrera boja i divertida que té per objectiu anar aconseguint punts que et donen acostant la teva polsera a punts de control», com ho definia la tiktoker Montse García (@museecoco). Precisament, si és de la que més es parla és perquè, a més de García, desenes d’‘influencers’ catalans han passat pel local per superar les seves proves, deixant constància en vídeos, la majoria dels quals aconsegueixen centenars de milers de visites. 

@museecoco Planazo en Barcelona para niños, jóvenes y adultos 🤪🫶🏻✌🏼✨🌈💥🤸🏾‍♀️🩵👀🤩🟣 @Fans de Sapakara Fun Parcs #vlog #barcelona #planazo #planbarcelona #experiencia #diversión #sapakara #sapakarafunparcs #planesbarcelona #barcelonaguide ♬ sonido original - Montse Garcia

Les altres zones de Sapakara són, d’una banda, la de llits elàstics, que van acompanyats de pantalles interactives per jugar, a través de la realitat augmentada, utilitzant el teu cos i els salts a tall de comandament. I, d’una altra, el parc infantil el veritable parc de jocs que, tot i que com el seu nom indica, està pensat per a nens, a partir de certes hores l’obren a adults per treure el teu nen interior a base de tirar-te per tirolines i tobogans (i sí, descansar una mica després de la cursa d’obstacles). 

Tot i que Sapakara és el que més ha estat sonant a l’‘app’ els últims mesos, no és l’únic que ofereix un entreteniment d’aquest tipus a Barcelona. Per exemple, també a Cornellà, JumpYard (Sant Ferran, 4, Cornellà de Llobregat), té 2.850 metres quadrats de llits elàstics i trampolins, i, a més, compta amb la tirolina més llarga de la Península, de 100 metres de llarg, que també es va fer viral en la seva inauguració, a principis de l’any passat.