Oli d'oliva als genolls: el bàlsam que està de moda posar-se abans d'anar a dormir

Coneix els trucs per tenir una pell perfecta amb remeis naturals

Oli d'oliva com a remei per a la pell

Oli d'oliva com a remei per a la pell / @freepik

M. R.

Tenir cura de la pell és indispensable no només per raons estètiques, sinó també per protegir-la d'agents patògens, atmosfèrics i substàncies nocives. Cada dia dediquem temps a la nostra rutina de bellesa. Ens desmaquillem, ens apliquem cremes específiques a la cara i el cos, cuidem la bellesa del nostre cabell. Però hi ha una part del cos que sovint descuidem i que, en canvi, necessita unes cures adequades. Et donem uns trucs per cuidar la teva pell i deixar-la ben suau i hidratada.

Amb el canvi d'estació, també canviem de roba. Traiem les sandàlies, els teixits lleugers i les peces que deixen al descobert les nostres cames i braços. Els peus sempre són en primer pla. Els cuidem sovint, millorem el seu aspecte aplicant esmalt a les ungles i ens ocupem dels talons esquerdats. Quantes vegades et mires al mirall i veus els colzes i els genolls ennegrits i esquerdats. Són les parts del cos que sovint oblidem tenir cura.

Un problema lleig i antiestètic que a més et pot avergonyir. Si no pateixes cap malaltia en particular (psoriasi, dermatitis, etc.), pots intentar solucionar el problema utilitzant alguns remeis naturals.

Però, per què s'enfosqueixen els colzes i els genolls?

Aquestes zones del cos s'estiren constantment, es dobleguen i són punts de suport. Es diu que l'acumulació de cèl·lules mortes i impureses en són les causes principals. Però, també, una mala hidratació i una dieta incorrecta podrien ser factors que no cal subestimar.

Per intentar solucionar el problema, pots fer servir bicarbonat sòdic. És l'exfoliant casolà per excel·lència. Només cal crear una mena de crema afegint unes gotes d'aigua tèbia i fer massatges. No tinguis por de fregar, aquestes parts del cos són molt resistents. El bicarbonat no només elimina les cèl·lules mortes sinó que també té un poder blanquejador. Per descomptat, repetiu l'operació diverses vegades a la setmana.

Exfoliar, hidratar i nodrir

La civada també seria un exfoliant molt eficaç. Només cal barrejar-la amb llet i aplicar la barreja en colzes i genolls. Frega i aclareix. Aquesta barreja podria ajudar-te a eliminar les taques fosques.

Per descomptat, després de l'exfoliant, cal aplicar una crema hidratant. Adeu als genolls i colzes foscos, esquerdats i aspres també utilitzant oli d'oliva. El seu poder altament hidratant evita que la pell es ressequi. Estén-ho sobre genolls i colzes, aplicant un suau massatge.

Finalment, una crema de calèndula pot ser un dels millors remeis per hidratar i suavitzar la pell. A més de ser un excel·lent calmant, tindria la capacitat de guarir petits talls, esquerdes i calmar irritacions. L'alleujament serà immediat.