L'Ajuntament de Solsona iniciarà, dissabte vinent, la primera ronda de visites als barris de la ciutat. Tot i que alguns regidors ja han fet alguna trobada informal amb veïns d'alguns sectors, no s'havien fet convocatòries obertes fins ara. La primera serà al barri del Camp del Molí i al sector de la Creu de Sant Joan i la Cissa.

Al Camp del Molí la cita és a les 12 del migdia a la placeta del barri, ubicada al carrer de la Ribera, mentre que a la Creu de Sant Joan o Cissa la trobada serà a 2/4 de 5 de la tarda als jardins del Delta Residencial. En tots dos casos hi assistiran l'alcalde, David Rodríguez, i el regidor adscrit a cada sector, Yasmina Valderrama, en el primer, i Lluís-Xavier Gonzàlez, en el segon. L'objectiu és presentar el regidor als veïns; recollir propostes d'actuació, fer un seguiment de les accions en curs i consensuar les delimitacions pensades dels barris per a futures convocatòries.

Aquest mandat és el primer en què s'assignen regidors a tots els barris de Solsona, que s'ha dividit en divuit sectors i sis membres de l'executiu local s'han adscrit a tres sectors cadascun.