21 de juny de 2018
21.06.2018
40 Años
40 Años

L'últim taller de cuina del programa "Al·lèrgicum" obté un gran èxit de participació

El programa solsoní ha acollit trenta persones aquesta setmana, convertint-se en la convocatòria més reeixida

21.06.2018 | 09:14
Assistents al darrer taller de postres

Els participants s'han endinsat al món de les postres i han après a cuinar plats saludables en el marc de la campanya municipal "Al·lèrgicum, mengem sense barreres". El darrer taller ha estat liderat per Cristina Manyer, xec i coach. Es van elaborar receptes sense sucre, gluten, làctics, ous o farines refinades com un rawnie i trufes de pastanaga, entre d'altres.

En el marc de la campaya s'han dut a terme un total de tres tallers. Pel que fa a la resta de sessions, iniciades al mes de març amb una participació de 24 persones, s'ha treballat la cuina vegana i el pa i la pizza sense gluten.

El projecte culminarà amb la publicació de material divulfatiu sobre al·lèrgies i intoleràncies alimentàries al web de la campanya. Ja és el tercer any que la regidoria de Salut de Solsona promou el programa "Al·lèrgicum" amb la col·laboració de Toleràncies i la Diputació de Lleida. La finalitat rau en facilitar recursos a la població amb celiaquia, intoleràncies alumentàries o bé, al·lèrgies, així com sensibilitzar els punts de venda d'aliments i establiments de restauració.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema