Des de principi del mes de novembre, la plantilla del Consell Comarcal té dues joves beneficiàries de Garantia Juvenil per un termini de sis mesos, segons ha informat l'ens.

La convocatòria que ha permès les noves incorporacions té per objectiu incentivar la contractació de joves amb formació beneficiaris de la Garantia Juvenil per tal de millorar la seva ocupabilitat. Durant l'estada, segons continuen fonts del Consell, les treballadores adquireixen competències derivades de la pràctica laboral, de manera que sigui possible la seva incorporació al mercat laboral de forma estable i duradora en el temps.

Les dues joves contractades, que presten suport a les àrees d'intervenció, secretaria i promoció econòmica de l'ens, contribueixen a reforçar els serveis que presta l'entitat. El Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC), a través del cofinançament del Fons Social Europeu i la Iniciativa d'Ocupació Juvenil, subvenciona aquests contractes de treball en pràctiques durant el període de sis mesos a jornada completa.