Sant Llorenç de Morunys disposa d'una millor pavimentació dels carrers i il·luminació, gràcies a les obres fetes durant l'últim trimestre del 2018 per part de l'Ajuntament.

Gairebé 110.000 euros s'han destinat a la pavimentació, com la de l'Era Nova, un lloc de pas continu de vehicles pesants, que havien malmès el paviment de lloses de pedra de la plaça i que suposava un perill per als vianants, o l'arranjament de camins i carrers sense pavimentar que havien sofert danys per les pluges.

També s'ha dut a terme la instal·lació d'un nou enllumenat en diferents punts del municipi: dos punts de llums nous a l'entrada del poble per la carretera de Berga, set punts de llum nous al carrer de la Creueta, dos punts de llum nous al carrer de la residència i 2 punts de llum nous al carrer de les Set Riberetes.

A més de les millores de pavimentació, també s'ha fet un canvi de la xarxa d'aigua potable amb uns 400 metres de tub a la carretera de Solsona i al carrer del Padró amb una inversió de 34.500 euros.