Acció Unitària del Solsonès ha convocat una concentracó a les vuit del vespre davant l'Ajuntament de Solsona per a tots aquells que no puguin desplaçar-se a Barcelona. Els que sí que vulguin anar a la capital catalana estan citats a les cinc de la tarda a l'estació d'autobusos de Solsona per anar fins a la ciutat comtal, amb l'Aeroport del Prat com un dels possibles destins després que Tsunami Democràtic fes una crida a aturar la seva activitat.

Tot i això, durant el matí i un cop coneguda la sentència que condemnava als líders independentistes presos, centenars de manifestants de Solsona han acudit davant l'Ajuntament per tallar posteriorment la C-26 en ambdós sentits primer a l'Avinguda del Pont i després a l'alçada del Mercadona.

L'Ajuntament de Solsona, el de Sant Llorenç de Morunys i el Consell Comarcal del Solsonès han comunicat que cessaran les seves activitats institucionals fins que demà celebrin els seus respectius plens extraordinaris per rebutjar la sentència del Tribunal Suprem. Aquesta decisió s'emmarca en les accions de l'Associació de Municipis per la Independència (AMI) i l'Associació Catalana de Municipis (ACM).