Les regidories de Cultura i Parcs i Jardins de l'Ajuntament de Solsona han convocat el Concurs de flors als balcons, que arriba enguany a la trenta-dosena edició amb les mateixes bases de l'any passat. Pel que fa als premis, en total es repartiran 990 euros entre la millor façana (180 euros), el balcó més ben valorat (90 euros) i dotze domicilis més (60 euros cadascun).

El consistori demana als solsonins que ornamentin amb flors els balcons i finestres i recorda que les torretes o jardineres han d'estar col·locades a la part interior dels balcons. El jurat, que serà representat per una entitat local per determinar, farà les valoracions entre els dies 13 i 24 de juliol i el lliurament de premis es durà a terme pels volts de la festa major de la ciutat.

El temps que ha fet aquesta primavera i inici d'estiu permet mantenir les plantes d'exterior ufanoses. A més, enguany el sector de floristes ha percebut un increment de la demanda de flors per plantar a causa del confinament, fet que fa preveure una bona participació en aquesta crida.