La residència Hospital Pere Màrtir Colomés de Solsona dona per erradicat el brot de coronavirus que ha causat la mort de 28 persones, l'última aquest dissabte. Quatre setmanes després que s’hi declarés, l'equip d'intervenció ràpida ha decidit retornar a la qualificació de residència verda, lliure de covid-19.

La residència informa en un comunicat que aquest fet ha coincidit amb el retorn a la normalitat de les activitats rutinàries del centre i l'equip humà se centra en la fase d'atenció a la fragilitat derivada de la covid. Actualment treballen en la programació del retorn dels residents que van ser traslladats a Igualada, als domicilis i al sociosanitari i es preveu que els usuaris puguin rebre el vaccí els dies vinents.

D'aquesta manera, la residència Hospital Pere Màrtir Colomés ha acordat dissoldre la comissió de seguiment del brot, en el qual hi ha representats la fundació gestora, la direcció del centre, l'Ajuntament de Solsona, el Centre Sanitari del Solsonès i el Consell Comarcal, i donar per finalitzada la publicació de comunicats de premsa.