Solsona tornarà a tenir caramelles de forma presencial, sempre que la situació sanitària ho permeti, després que el confinament vigent ara fa un any fes impossible la seva celebració. Malgrat això, l'edició d'enguany s'adaptarà a les circumstàncies actuals i abandonarà el recorregut que feia tradicionalment pel nucli antic.

L'Orfeó Nova Solsona ha organitzat la celebració de les caramelles amb dues úniques actuacions. Una es durà a terme a la residència d'avis Hospital Pere Màrtir Colomés. Per complir amb les mesures de seguretat, el cor actuarà des del jardí de l'equipament i els residents ho seguiran a través de les finestres de les seves habitacions o des dels balcons.

D'altra banda, es farà una cantada a la plaça del Camp, però en principi només comptarà amb l'actuació de l'Orfeó per motius de seguretat. El cor actuarà a la part superior de la plaça i se'n podrà gaudir des de la plaça amb les distàncies i les mesures de seguretat corresponents.

Fonts de l'Orfeó Nova Solsona expliquen que en el seu repertori inclouran algunes peces com a homenatge al músic solsoní Joan Roure, autor d'una part important del patrimoni musical de la ciutat, en motiu del centenari del seu naixement. També s'homenatjarà Josep Font, el qual va ser director de l'Orfeó quan aquest es va refundar l'any 1960.

L'any passat, durant el confinament, es va fer unes caramelles simbòliques en línia, però enguany es recupera la presencialitat d'aquesta tradicional celebració.