Aquest mes l’Ajuntament de Solsona reprèn les visites als barris després del parèntesi provocat per la pandèmia. De fet, seran les primeres per a diversos membres del govern municipal actual, com l’alcaldessa, Judit Gisbert, que participarà a totes les trobades d’aquesta ronda per copsar el pols de cada sector del municipi.

Les primeres convocatòries seran divendres vinent. Hi haurà una trobada del veïnat del Vinyet al bar El Casal amb l’alcaldessa i la regidora adscrita a aquest àmbit, Sara Alarcón; mentre que a la tarda es programa una reunió de Ramon Montaner amb els veïns del barri de la Creu de Sant Joan (Cissa), i una de Joan Parcerisa amb els veïns de la Plana.

Per al dissabte 11 s’ha programat fins a cinc visites a diferents punts del sector del Camp. Hi participaran Rosó Barrera, Ramon Xandri i Sara Alarcón. L’endemà a les onze del matí l’alcaldessa i Ramon Montaner escoltaran el veïnat del sector del Pont i, a les dotze, Rosó Barrera serà al parc infantil de Cal Llarg per prendre nota de la situació d’aquest àmbit.

El dimarts 14, Judit Gisbert i la regidora Isabel Roca es reuniran amb la població de la Cabana d’en Geli. L’endemà serà el torn de l’alcaldessa i Joan Parcerisa amb el veïnat del barri Torregassa, i el divendres 17 els veïns del Tossal i el Serrat del Mingo podran parlar amb la batllessa i la regidora Rosó Barrera. Aquell dia els veïns de Cal Xuxa es trobaran també amb Judit Gisbert i el regidor adscrit, Joan Parcerisa. Aquell cap de setmana, a causa del Corpus, només s’ha programat una visita, que serà al sector del Turó de Sant Magí i la zona esportiva, amb l’alcaldessa i Ramon Xandri.

Finalment, el dimarts 21 de juny, Isabel Roca, acompanyada de l’alcaldessa, prendrà nota dels veïns del barri de Sant Ramon, i l’endemà, dels habitants de la Creu Blanca.