El Zoo del Pirineu convoca diumenge les persones que donen suport al projecte

La fundació vol agrair la dedicació dels socis, padrins i voluntaris que ajuden a la protecció dels animals salvatges

Una de les activitats amb infants que se celebren al Zoo del Pirineu

Una de les activitats amb infants que se celebren al Zoo del Pirineu / ZOO DEL PIRINEU

Redacció

El Zoo del Pirineu, el refugi d'animals salvatges situat al municipi d'Odèn, convoca aquest diumenge 1 d'octubre a les persones que donen suport a la feina de la fundació, ja sigui com a socis, padrins o voluntaris en una trobada titulada Ànimes Salvatges que vol agrair-los la seva vinculació en el projecte.

Els responsables de la fundació recalquen que gràcies a la seva ajuda desinteressada l'entitat aquest any ja ha pogut ajudar a 352 animals rescatats, dels quals 301 han retornat a la natura. Actualment, al refugi hi viuen 178 animals, d'una seixantena d'espècies diferents, gairebé totes originàries del nostre país. Alguns són exemplars que s'alliberaran una vegada la seva salut ho permeti, però, la gran majoria són animals que no poden tornar a la natura a causa de les lesions permanents, l'edat elevada o perquè han patit un canvi irreversible en el seu comportament natural causat per l'acció humana.

Amb l'objectiu d'afavorir el sentiment d'una comunitat que treballa per protegir els animals salvatges, la fundació vol mostrar el seu agraïment per a la implicació de les persones vinculades a l'entitat, per tal de "conèixer-les personalment, passar temps junts, ensenyar-los les noves instal·lacions i millores o parlar sobre els reptes que afronta aquest petit equip de sis persones que ho dona tot per salvar les vides dels animals que no es poden protegir per si mateixos", apunten els organitzadors de la trobada en una carta adreçada als convidats de la trobada.

Després d'aquesta jornada dedicada als socis, padrins i voluntaris de la fundació, el Zoo del Pirineu reprendrà el seu funcionament habitual i tornarà estar obert al públic.