El truc de l'ampolla per eliminar la humitat de casa: només necessites un punxó, un envàs i sal

La forma més senzilla i barata de dir adeu a la humitat

Humitat a casa

Humitat a casa / AFANASIEV ANDRII

M. R.

És molesta la condensació a la llar?

En aquesta època de l'any, la humitat regna a les nostres llars: descobrim algunes maneres de solucionar aquest problema.

Tant a l'estiu com a l'hivern ens trobem amb problemes molt comuns, tot i que, són estacions diferents, però la humitat pot aparèixer per condensació de l'atmosfera tant en una època com l'altre, ja que, cada vegada el canvi climàtic està influenciant més en els canvis bruscos de climatologia i amb el que això comporta.

Per exemple, la humitat és un gran problema que castiga les nostres llars. No és fàcil desfer-se'n, sobretot quan aquesta condensació s'acumula i saps que no pots fer res més que esperar que passi i netejar-ho tot. En realitat, hi ha algunes solucions per resoldre aquest problema.

No t'ho creuràs, però tot el que es necessita per resoldre aquest “drama” és una ampolla. Per a tots aquells que volen estalviar diners a les seves factures de la llum i protegir el planeta de la contaminació, aquesta solució de cost zero és realment una benedicció. Amb l'ajuda d'un producte i un ingredient que tenim a casa, podem evitar comprar un deshumidificador.

Ampolla d'aigua

Ampolla d'aigua / @ jannoon028

Agafa una ampolla de plàstic d'almenys un litre, talla-la en dues parts i escurça la part superior. Amb un punxó o un ganivet esmolat, comença a fer petits forats al tap i cargola'l. Finalment, col·loca-la sobre la taula i omple només aquesta part amb sal gruixuda. Finalment, fica-la al frigorífic tota la nit.

L'endemà, col·loca-la sobre la base i situa-la a la zona de casa més afectada per la humitat. La sal pot actuar com a catalitzador, una esponja per al vapor d'aigua que acabarà absorbint-la. Quan vegis que la sal es fon, substitueix-la.

Un altre truc que pots utilitzar és el de l'arròs. Aquest aliment serveix per treure la humitat dels nostres aparells electrònics, en el cas que s'hagin mullat, i a més a més, pot ajudar-te a combatre la condensació de les habitacions. Dormir amb humitat és molt dolent per la nostra salut, per tal de solucionar-ho, només has de posar arròs en un bol i dormiràs profundament, sobretot si hi afegeixes unes gotes d'espígol.