Cansat de pagar per facturar l'equipatge a l'avió? Et deixem uns quants trucs per estalviar-t'ho!

Els usuaris han compartit per diverses xarxes socials trucs per acabar amb aquests extres a les companyies aèries

S'ha acabat haver de facturar les maletes

S'ha acabat haver de facturar les maletes / freepik

Viatjar en avió pot sortir molt rendible si saps com fer-ho! Malauradament, cada vegada, les companyies aèries estan creant polítiques més estrictes envers l'equipatge, els seients... Així doncs, si vols tenir un bon lloc, has de pagar més, si vols estar al costat del teu acompanyant, tot i comprar el bitllet en la mateixa comanda, també. I a més, per portar l'equipatge que no cap a la cabina de l'avió et cobren un plus. Així doncs, realment surt tan econòmic? Et deixem el truc per estalviar-te pagar de més en el teu viatge en avió.

S'ha acabat facturar: ara posar-ho tot a l'equipatge de cabina és possible

La tiktoker @bruxpaula ens explica com fer-ho per portar tot el que t'havies proposat sense haver de pagar un euro més per l'equipatge. Compra dues bosses del "Dutti Free" a l'aeroport i posa-hi a dins les teves pertinences. Cada bossa et costarà 10 cèntims.

"Si es fa viral, s'acaba el truc, perquè ho expliquen"

@mariaherrera, usuària de TikTok

Has d'anar amb compte que no t'enxampin i fer veure que ho has comprat allà. D'aquesta manera no hauràs de facturar cap maleta. Aquest truc ja té més de 2 milions de visualitzacions a TikTok. En el vídeo, expliquen que estaven nerviosos en fer aquesta jugada, per por que els enxampessin, però per sort, tot va sortir bé. 

"T'estalvies 30 euros de Ryanair"

Paula Brux

Més trucs per no pagar una maleta extra a l'aeroport

Altres usuaris han explicat als comentaris del vídeo com ho han fet ells: "Jo vaig pujar amb tres abrics, un posat, un altre lligat i un a la mà i, tots ells, portaven sabates a les butxaques. Vaig desembarcar a Múrcia a 39 graus, però va funcionar", Maxi.

La usuària @mercedesmorcillo5 explica que no tot és tan bonic com sembla. Ella ha vist als controladors demanar el tiquet de compra abans de pujar a l'avió. Així doncs, segur que, més d'un ha acabat pagant de més". @Chachaaaaan ha confirmat el que Mercedes explicava, "Fa tres setmanes amb Vueling em van demanar el tiquet de compra i em van mirar la bossa, vaig haver de pagar per facturar, només aviso". 

@Fran, va respondre directament a Paula Brux: "la bossa te la donen tancada, si està oberta no te la deixen pujar a l'avió; vau tenir sort".