El millor mes per viatjar a bon preu per Europa

Durant el febrer del 2024, és possible trobar vols a destinacions com França, Itàlia i Alemanya per només 15 euros

Imatge de l'interior d'un aeoroport

Imatge de l'interior d'un aeoroport / Pixabay

Patricia Páramo

Viatjar, a qui no li agrada fer-ho? A qui més qui menys li agrada conèixer món, però per fer-ho correctament, sovint, necessites molts diners. I amb els sous que es tenen i les despeses diàries, sol ser molt complicat. Però, no et desanimis perquè et portem la solució: viatjar per Europa et pot sortir molt bé de preu, si saps com fer-ho. T'ho expliquem!

A continuació, et desvelem per què el febrer és el moment perfecte per a la teva pròxima aventura europea, tant des del punt de vista financer com turístic.

Febrer: el mes més barat per viatjar per Europa

Tot i que, qualsevol època de l'any és bona per explorar les meravelles del Vell Continent, el febrer és la millor opció per a aquells que busquen fer-ho amb pocs diners. Després del bullici de les festivitats nadalenques i les despeses que comporten, el segon mes de l'any sol venir associat a una disminució en la demanda de viatges. Aquest descens es tradueix en ofertes significatives en vols i allotjaments, fent del febrer el moment ideal per a una escapada europea econòmica.

Com estalviar en vols i hotels

Companyies aèries "low cost", juntament amb nombrosos hotels, aprofiten aquest mes per llançar promocions atractives. Durant el febrer del 2024, és possible trobar vols a destinacions com França, Itàlia i Alemanya per només 15 euros. Aquesta reducció de preus no es limita als vols; els allotjaments també ofereixen tarifes més econòmiques, cosa que significa una doble oportunitat d'estalvi.

Avantatges addicionals de viatjar al febrer

Més enllà de l'estalvi econòmic, viatjar al febrer té altres beneficis. El clima en aquesta època de l'any sol ser més suau, cosa que permet gaudir de les atraccions turístiques sense haver d'enfrontar temperatures extremes. A més, les ciutats estan menys concorregudes, per la qual cosa podràs gaudir d'una experiència de viatge més tranquil·la i personal, sense els aldarulls de la temporada alta.

Destinacions recomanades a Europa per visitar al febrer

Tot i que, el ventall de ciutats europees que pots visitar al febrer és amplíssim, aquí us en recomanem algunes. Trieu la que més us agradi i la que millor s'adapti a les vostres dates i pressupost.

  •  París: La ciutat de l'amor encara és més encantadora amb menys multituds. Gaudeix d'una visita a la Torre Eiffel o un passeig per Montmartre sense les típiques aglomeracions.
  •  Roma: Explora la rica història i arquitectura de Roma, des del Coliseu fins al Vaticà, amb un clima més fresc i menys turistes.
  •  Londres: Visita els museus, mercats i parcs de Londres sense les multituds habituals.
  •  Lisboa: Gaudeix de l'encant dels seus carrers empedrats i vistes panoràmiques en un ambient més relaxat.
  •  Florència: Explora les meravelles del Renaixement a una ciutat que és un museu a l'aire lliure.
  •  Dublín: Descobreix la cultura i la història irlandesa a una ciutat coneguda per la seva hospitalitat i per les seves cerveses.
  •  Milà: Ideal per als amants de la moda i el disseny, amb l'avantatge de menys turistes.
  •  Pisa: Admira la famosa Torre de Pisa i gaudeix de la tranquil·litat de la Toscana.