El Seminari de Solsona va encetar ahir unes jornades diocesanes dedicades a la descoberta i aprofundiment de les escoles d'evangelització.

Es tracta d'una iniciativa organitzada per la delegació diocesana per a la Promoció de la Nova Evangelització, juntament amb l'escola Sant Andreu. El cicle va començar ahir i s'allargarà fins demà, diumenge. Van dirigides principalment a mossens, diaques, treballadors apostòlics i membres dels equips parroquials d'evangelització i són conduïdes pel fundador de l'Escola d'Evangelització Sant Andreu, José Prado.

Les jornades consten de dues parts ben diferenciades. La primera es va celebrar ahir de 10 del matí a 2/4 de 5 de la tarda i va incloure la presentació de la trobada i tres ponències a càrrec de José Prado. Des d'ahir i fins diumenge, en canvi, hi haurà un curs de més nova creació de l'Escola de Sant Andreu que porta per nom Josep el somiador.

A causa de la metodologia vivencial i progressiva d'aquest curs, els assistents hi han de ser totes les hores. La trobada és coordinada per la delegació de Nova Evangelització de la diòcesi solsonina.