10 € de descompte per veure Gemma Humet

Gemma Humet presenta "Miralls"

Gemma Humet presenta "Miralls"

El Club del Subscriptor ofereix als seus socis un descompte de 10 € per entrada per veure Gemma Humet. Nascuda en el si d’una família d’artistes, Gemma Humet porta més d’una dotzena d’anys als escenaris i té un atapeït currículum de col·laboracions amb artistes i espectacles molt diversos. L’any 2015 va empendre el seu propi camí com a cantautora publicant el primer disc en solitari dels quatre que té editats fins ara.

‘Miralls’ és un espectacle intimista i retrospectiu, en el qual repassa les seves pròpies cançons, a la vegada que versiona les de diversos autors que han influït en la seva obra: des de clàssics com Lluís Llach, Toti Soler o Joan Baptista Humet (el seu tiet), a d’altres com Clara Peya. Ho fa amb els dos instruments que més domina, la veu i el piano, i ho presenta amb l’ambientació artística creada per a aquest espectacle pel director artístic i escenògraf Lluís Danés.

Dijous 1 de febrer a les 19 h a la Sala Petita del Teatre Kursaal de Manresa.

Podeu comprar les entrades a les nostres oficines o bé trucar al 93 877 22 33 en horari d’atenció al públic. Promoció limitada.