La Policia Local d’Igualada incorpora vuit nous agents a la plantilla

L'increment d'efectius té l'objectiu de reforçar la proximitat amb la ciutadania

La benvinguda als vuit nous agents de la Policia Local a l'Ajuntament d'Igualada

La benvinguda als vuit nous agents de la Policia Local a l'Ajuntament d'Igualada / AJ. IGUALADA

Redacció

La Policia Local d’Igualada ha incorporat vuit nous agents a la plantilla amb la voluntat de seguir apostant per un servei de proximitat i amb contacte constant amb la ciutadania.

La incorporació de nous agents ha de facilitar l'increment dels patrullatges a peu, matins i tardes, per diferents zones i barris de la ciutat, crear la figura del policia de barri, a més de participar a les campanyes específiques que ja es fan conjuntament amb el cos de Mossos d’Esquadra.

L'alcalde d’Igualada, Marc Castells, i la regidora de Governació de l’Ajuntament, Carlota Carner, han rebut aquest dilluns als vuit nous agents a l’Ajuntament on els han pogut conèixer i conversar. Castells ha agraït la voluntat d’aquests nous agents de treballar per la ciutat i els ha encoratjat a ser pròxims amb la ciutadania.

A aquesta aposta pel reforç de la seguretat de la ciutat s’hi ha de sumar, també, la incorporació a principis d'any de tres nous vehicles: un cotxe híbrid i dues motocicletes de mida gran especials per actuar en vials ràpids.