Un ancià sallentí troba una dona jove per casar-se a canvi de 400.000 euros

Un ancià de 82 anys de Sallent és el protagonista d'una rocambolesca situació. Després de publicar un anunci per paraules a la sessió de classificats de Regió7 en el què s'oferia a deixar la seva herència a una dona de fins a 37 anys que tingués "amistat" amb ell ha tingut una desena de candidates i assegura que s'ha decidit per una cubana i està «molt il·lusionat».

El carrer Magnet es transforma en la Barcelona dels seixanta amb el rodatge d'«Hache» amb Eduardo Noriega

El rodatge de la sèrie Hache de Netflix va transformar aquest dimecres el carrer Magnet de Manresa en un escenari de la Barcelona dels anys 60. Cotxes de policia antics, extres i parelles grisos entrant en la cantonada de l'Escuela de Chóferes (que conserva el seu nom) i el taller mecànic Male, un edifici situat cap al final del carrer, mirant a la carretera de Cardona.

Un vianant de 35 anys mor d'un atac de cor al carrer del Bruc de Manresa

Un home de 35 anys va morir aquest dijous a causa d'un atac de cor al carrer del Bruc de Manresa. El vianant va caure desplomat al pas de vianants que hi ha a l'altura del número 104, a la cruïlla amb el carrer Prudenci Comellas.

Les esllavissades causen talls a la C-58 i la C-55 i obliguen a aixecar el peatge de Sant Vicenç

Les esllavissades i incidències causades per les pluges van afectar de ple dijous les dues principals carreteres d'accés del Bages a l'àrea metropolitana: d'una banda, l'aparició d'un esvoranc a la C-55 va obligar a tallar la via a Abrera, en sentit Manresa; i, de l'altra, nombrosos despreniments de pedres a la C-58, a Vacarisses, van forçar Trànsit a aixecar les barreres de l'autopista C-16, al peatge de Sant Vicenç de Castellet.

Un jove d'Abrera mor després de ser reduït pels Mossos i la policia local

Aquesta setmana s'ha sabut que un jove de 27 anys d'edat va morir divendres passat després de ser reduït a casa seva, a Abrera, pels Mossos d'Esquadra i la policia local en resistir-se al seu trasllat, per part d'efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), per ingressar per ordre sanitària en un centre psiquiàtric.

L'incendi d'una torradora i una fuita d'aigua obliguen a desallotjar dues vegades el CAP Bages en un sol dia, a Manresa

El CAP Bages de Manresa va ser evacuat dues vegades aquest dilluns, al matí, per una alarma d'incendi i, a la tarda, per una fuita d'aigua que farà estar l'edifici fora de servei durant dos dies, fins dijous.

La conductora accidentada a Castellbell anava beguda i havia robat el vehicle

Els Mossos van detenir diumenge a la nit la conductora que va resultar ferida lleu en accidentar-se amb una furgoneta a la BV-1212, a Castellbell. Segons va divulgar dimecres el cos policial, la dona acabava de robar el vehicle, anava beguda i no tenia carnet. És una veïna de Sant Celoni de 38 anys.