Aragonès es reunirà avui amb ERC, Junts, CUP i comuns per a explorar fórmules per al seu "front democràtic"

El president també s'hi trobarà dijous amb el PDeCAT per a completar la ronda de contactes

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, parlant amb el president del grup parlamentari de Junts, Albert Batet, abans de començar el ple.

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, parlant amb el president del grup parlamentari de Junts, Albert Batet, abans de començar el ple. / ACN

ACN

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha tancat reunions aquest dimecres amb tots els partits amb les que vol impulsar l'anunciat "front democràtic" de cara a les eleccions del 23 de juliol. Així, tal i com ha sabut l'ACN, aprofitant la celebració del ple, ha cridat al seu despatx del Parlament a ERC, Junts –Jordi Turull ja havia anunciat que mantindria una trobada aquest dimecres a la tarda-, En Comú Podem i la CUP, amb qui anirà parlant al llarg del dia per a explorar quines fórmules podrien servir per a fer efectiva la seva proposta d'acció unitària per a fer front al govern de PP i Vox que Aragonès dona per fet després de les eleccions generals. El president tancarà la ronda de contactes dijous amb representants del PDeCAT.