Desapareix un submarí per a turistes que explorava les restes del Titanic

L'operatiu de rescat encara no ha revelat quants passatgers hi havia a bord

Imatge de la proa del Titanic

Imatge de la proa del Titanic / WOODS HOLE OCEANOGRAPHIC INSTITUTION

EFE

Un submarí turístic que explorava les restes del Titanic ha desaparegut a la costa est dels Estats Units, segons ha informat la cadena britànica BBC a la guàrdia costanera de Boston. La desaparició de la nau ha desencadenat una operació de rescat, però el dispositiu de recerca encara no ha detallat quants passatgers hi havia a bord.

El submarí desaparegut pertany a OceanGate Expeditions, una companyia que organitza expedicions per veure el transatlàntic enfonsat el 1912, que es troba a uns 3.800 metres de profunditat i a una distància d'uns 640 quilòmetres de l'illa canadenca de Terranova. L'empresa ha confirmat la desaparició del submarí amb tripulació a l'interior sense concretar quantes persones hi hauria a dins.

Recentment, l'empresa va compartir al seu web i xarxes socials que "tenia en marxa" una expedició per a anar a veure les restes del Titanic. A la pàgina web de la companyia, s'anuncien viatges de set dies per a veure les restes del naufragi i s'especifica que el preu d'un d'aquests viatges és d'uns 250.000 dòlars.