Es nega a dimitir

La premsa internacional es fa ressò del cas Rubiales

BBC, ‘The Guardian’ o ‘Le Monde’, han reservat espai a les seves primeres entrades per a la ‘no dimissió’ del polèmic dirigent esportiu

Rubiales carrega Athenea del Castillo sobre les espatlles

Rubiales carrega Athenea del Castillo sobre les espatlles / TWITTER

Redacció

La foto policial de Donald Trump o la mort en un sospitós accident d’avió del líder de Wagner, Ievgueni Prigojin, han sigut esdeveniments majúsculs d’aquesta setmana per a la premsa internacional, però la ‘no dimissió’ de Luis Rubiales al capdavant de la Federació Espanyola de Futbol (RFEF) després del seu polèmic petó a Jenni Hermoso, també. Mitjans de comunicació europeus s’han fet ressò del discurs del president de la federació en les seves edicions ‘online’ durant la tarda de divendres.

BBC, ‘The Guardian’ o ‘Le Monde’, han reservat espai a les seves primeres entrades per a les paraules del polèmic dirigent esportiu. «Rubiales es nega a dimitir», titula la BBC en una notícia situada en el seu primer ‘scroll’, d’una forma molt similar enfoca el tema el rotatiu ‘The Guardian’, que porta a més una notícia de les reaccions en directe. «Rubiales rebutja dimitir després de besar per força una jugadora», titula ‘Le Monde’. Fins i tot ‘The New York Times’ ha recollit els fets en una notícia. D’acord amb els articles, la polèmica actitud del dirigent espanyol no és un assumpte intern.

Fins en cinc ocasions ha repetit el president de la RFEF la mateixa frase: «No dimitiré». Així ho han recollit mitjans espanyols i internacionals en les seves diferents informacions. Ja es van fer ressò en un primer moment quan va esclatar la polèmica i avui han donat l’última hora. Sky News fins i tot ha arribat a interrompre la seva programació per donar la informació com a urgent. ‘Libération’ ha optat per recollir la defensa de Rubiales: «Va ser un petó consentit», titulaven entre cometes.