Mor un conductor en perdre el control del cotxe i estimbar-se per un terraplè a Manresa

L'accident es va produir dissabte en un camí a tocar del camp del Gimnàstic i la víctima és Emilio Costa, un veí de Sant Fruitós de 59 anys

Imatge d'arxiu del SEM.

Imatge d'arxiu del SEM.

ACN

El conductor d'un cotxe va morir ahir dissabte a la tarda després de perdre el control del vehicle i estimbar-se per un terraplè a Manresa. L'avís del sinistre es va rebre a les 15.06 hores en un camí a tocar del camp de futbol del Gimnàstic Manresa i de la carretera de Santpedor, segons han informat els Bombers de la Generalitat. Per causes que es desconeixen, el turisme es va precipitar per un talús, va fer una volta de campanya i va quedar bolcat en una zona inestable. Efectius de la Policia Local de Manresa, del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i dues dotacions dels Bombers es van desplaçar al lloc dels fets.

La víctima va ser Emilio Costa, un home de 59 anys i veí de Sant Fruitós de Bages. El seu funeral es celebrarà aquest dimarts, a 2/4 d'1 del migdia, al tanatori d'Àltima-Fontanova.

Els Bombers van assegurar el vehicle per evitar la seva caiguda a la carretera de Santpedor i es va procedir a extreure el cos de la víctima.