Sant Vicenç convoca els veïns a netejar l'entorn de Castellet

L'acció per a la conscienciació de la importància de no embrutar boscos i rius es durà a terme a Sant Vicenç de Castellet el proper dia 7 de maig

Redacció

Sant Vicenç de Castellet participa en una nova edició del Clean Up Day, un dia dedicat a la neteja d'algun entorn degradat al municipi per mal ús dels ciutadans. Enguany la neteja serà a l’entorn de Castellet. En el marc de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus el diumenge 7 de maig el municipi s’afegirà a aquesta acció de conscienciació amb una sortida fins al conjunt monumental en què s’actuarà al voltant del camí vell. L’acció de neteja inclourà un refrigeri final i una visita a la torre de Castellet per als que hi hagin participat. La torre ofereix unes vistes excepcionals des de la part més alta del conjunt històric i patrimonial que continua en procés de rehabilitació.

 Les inscripcions per participar en aquesta acció de neteja ja estan obertes i es poden fer a través d’internet o bé a l’OAC de l’Ajuntament. El punt de trobada serà l’aparcament de Cal Soler a les 9.30 hores. És recomanable portar calçat tancat, guants i aigua.

Totes les persones que vulguin prendre part del Clean Up Day, però que no puguin mobilitzar-se aquell dia podran participar durant tot el cap de setmana de manera individual. El material es podrà recollir a partir del 2 de maig a l’OAC o bé al Punt d’Informació Turística ubicat a l’aparcament de Cal Soler.

La Clean Up Day és una acció comuna a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure accions de sensibilització a través de la recollida d'aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges o marges de rius. La campanya de l'any 2023, tindrà lloc entre el 5 i el 7 de maig de 2023.