Santpedor rebrà els Reis d’Orient amb 8 carrosses

Cal Llovet acollirà el lliurament de regals als infants del municipi

Cavalcada dels Reis d'Orient a Santpedor, l'any passat

Cavalcada dels Reis d'Orient a Santpedor, l'any passat / Arxiu/David Bricollé

Redacció

Santpedor espera l’arribada de Ses Majestats els Reis d’Orient aquest divendres a 2/4 de 7 de tarda a la plaça de l’Església on l’alcalde els entregarà les claus del poble. Tot seguit, començarà la Cavalcada, que enguany compta amb 130 persones, entre patges, voluntàris i organització que formen part de la Comissió de Reis i que han fet possible la rebuda dels Reis Mags a Santpedor un any més. Hi haurà 8 carrosses, les tres dels Reis, la del Carter Reial, l’estrella i els àngels, la del carbó i la dels regals, a més de comptar amb la batukada i quatre cotxes antics.

El recorregut de la Cavalcada de Reis passarà pels carrers Ample, Doctor Vila, Vell, Monjo, Timbaler del Bruc, Muralla de Manresa, Passeig, La Fira, Monjo, Pons Grau, Privilegis i Roger de Flor fins a arribar a Cal Llovet, on els Reis faran el lliurament de regals als infants de Santpedor.

El pas de la Cavalcada comportarà afectacions en el trànsit i aquest divendres a partir de les dues del migdia hi haurà l’accés restringit al barri antic i l’accés tallat a alguns carrers a partir de les 5 de la tarda, a més de la prohibició d'aparcar en alguns carrers. Els veïns i veïnes de les vies afectades hauran de preveure l'entrada i sortida del domicili amb vehicle. Tampoc es podrà estacionar a Cal Llovet, al carrer Fira i a la part de dalt del carrer Monjo. Fora del barri antic es tallarà l’accés als carrers Roger de Flor, Pau Casals i Mossèn Jacint Verdaguer.